More

  NIŠLIJKA SE POLILA BENZINOM KAKO BI SPREČILA IZVRŠITELJA DA JE ISELI IZ STANA ZBOG DUGA NJENOG BIVŠEG SUPRUGA

  • Izvršitelj Miljan Trajković danas je uz asistenciju policije iselio Snežanu S. iz stana, navodeći da je „sve urađeno u skladu sa zakonom“ i da je predmet „prošao sudsku kontrolu“
  • Snežaninom sinu Radoslavu određeno je policijsko zadržavanje zbog sumnje da je sprečio službena lica u vršenju službene radnje tako što je kada mu se majka polila benzinom izvadio upaljač, koji nije hteo da preda policiji
  • Nakon što su ženu koja je bila u teškom stanju odvezla kola Hitne pomoći, na vratima stana zamenjena je brava
  • Očevici su kazali novinarima da Snežana S., koja je inače invalid prve kategorije, „upisana kao vlasnica stana u katastru“ i da nema veze sa bilo kakvim dugovima bivšeg supruga

  foto: sajt aleksinac.net

  Nišlijka Snežana S. (57) danas se polila benzinom pred policijom i izvršiteljima pokušavajući da spreči iseljenje iz stana u Ulici Gavrila Principa u Nišu, koji je prodat na licitaciji zbog, po rečima njenih komšija, dugova bivšeg supruga sa kojim nije u braku već 15 godina.

  Prema izjavama očevidaca, benzin je tom prilikom poprskao po uniformi i dvojicu prisutnih policajaca koji su pružali asistenciju izvršiteljima, kao i jednu doktorku Hitne pomoći, koja je bila u stanu jer se Snežana žalila na srčane tegobe.

  Njen sin Radoslav S. (36) potom je izvadio upaljač, koji nije hteo da im preda, pa su „policajci bili prinuđeni da ga savladaju“.

  U Osnovnom tužilaštvu u Nišu kazali su medijima da je Radoslavu S. „određeno policijsko zadržavanje zbog sumnje da je počinio krivično delo sprečavanje službenih lica u vršenju službene radnje“.

  Dvojica policajaca su nakon ovog incidenta izveli iz stana Snežanu S., koja je plakala, držeći je za ruke, i odveli je do vozila Hitne pomoći parkiranog ispred zgrade.

  U stanu je potom zamenjena brava na vratima i „nastavljeno preuzimanje u pratnji izvršitelja“.

  Očevici su kazali novinarima da izvršitelj Miljan Trajković „nije želeo da pokaže bilo kakav papir na osnovu kojem sprovodi izvršenje“.

  Komšije Snežana S., koja je inače invalid prve kategorije, kazale su da je ona „upisana u katastru kao vlasnica stana“ i da nema veze sa bilo kakvim dugovima bivšeg supruga.

  Izvršitelj Trajković je potvrdio novinarima da žena koju je iselio “nije stranka u postupku”, a da dug zbog koga je stan prodao iznosi oko četiri miliona dinara.

  On je dodao da je „sve urađeno u skladu sa zakonom“ i da je predmet „prošao sudsku kontrolu“.

  POSTAVI KOMENTAR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Slični tekstovi