More

  NIŠKOJ SNS PRISTUPILI PENZIONERI KAKO BI „DALI PODRŠKU VUČIĆEVOJ POLITICI“

  • Više od 1.000 članova Gradske organizacije penzionera grada Niša i svi članovi Udruženja građana „Moj Niš“, njih oko 500, pristupilo je SNS-u, saopšteno je danas
  • Predstavnici oba udruženja obrazložili su pristupanje velikog broja članova naprednjacima željom da „i zvanično daju podršku politici koju vodi ta stranka i njen predsedsednik Aleksandar Vučić“
  • Predsednik Gradske organizacije penzionera Vlastimir Gocić je kazao da u Nišu živi 74.000 penzionera, a u Srbiji  1,7 miliona, i da oni predstavljaju „snagu i šansu za naše bolje sutra“

  foto: m.k.

  Više od 1.000 članova Gradske organizacije penzionera grada Niša i svi članovi Udruženja građana „Moj Niš“, njih oko 500, pristupilo je Srpskoj naprednoj stranci (SNS), saopšteno je danas u niškom sedištu te stranke.

  Na konferenciji za novinare, predstavnici oba udruženja obrazložili su pristupanje velikog broja članova naprednjacima željom da „i zvanično daju podršku politici koju vodi ta stranka i njen predsedsednik Aleksandar Vučić“.

  Predsednik Gradske organizacije penzionera Vlastimir Gocić podsetio je da ta organizacija, koja postoji već 72 godine, okuplja više od 34.000 penzionera.

  Gocić je istakao da u Srbiji živi 1,7 miliona penzionera, a u Nišu 74.000 i da oni predstavljaju „snagu i šansu za naše bolje sutra“.

  Predsednik Udruženja građana „Moj Niš“ Srđan Stojanović je rekao da će ovo udruženje nastaviti da postoji, ali će delovati „u okviru strategijskih pravaca koje bude određivala SNS“.

  Poverenik Gradskog odbora Srpske napredne stranke Zvezdan Milovanović poželeo je dobrodošlicu novim članovima u, kako je kazao, „najveću i najjaču političku organizaciju Jugoistočne Evrope“.

  – Penzioneri su ne samo učestvovali u izgradnji ovoga što imamo već su ustali da pomognu da se odbrani ono što imamo i spasi ono što smo izgubili ovih deset godina lopovskog rada. Kralo se previše, tako da je malo ostalo ovoj jadnoj napaćenoj Srbiji- rekao je Milovanović.

   

  POSTAVI KOMENTAR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Slični tekstovi