More

  Niški odbor SSP: Aktuelna vlast nije ništa uradila za Niš, samo je otela aerodrom

  • Aktuelna vlast SNS u prethodnih devet godina nije uradila ništa značajno za taj grad, osim što mu je „otela aerodrom i dozvolila stranom koncesionaru da ograniči broj putnika”
  • Rekonstrukcija Trga je za Ginisov rekord, najduža u istoriji svih rekonstrukcija i upitno je kada će biti završena, navodi SSP
  • SSP podseća da je predsednik države(Aleksandar Vučić) nadležan samo za “pompezna otvaranja fabrika, ali ne i za to da poslodavci poštuju zakon i položaj zaposlenih u njima”.
  • Ova partija garantuje da će, posle promene vlasti, odgovarati svi koji su učestvovali u razaranju grada, ogrešili se o građane i oštetili budžet
  Foto: m.k.

  Niški odbor Stranke slobode i pravde(SSP) saopštio je danas da aktuelna vlast Srpske napredne stranke(SNS) u prethodnih devet godina nije uradila ništa značajno za taj grad, osim što mu je „otela aerodrom i dozvolila stranom koncesionaru “Vansi erports” “ da ograniči broj putnika“.

  – U Nišu nije izgrađen nijedan vrtić. Rekonstrukcija Trga kralja Milana je za Ginisov rekord, najduža je u istoriji svih rekonstrukcija i upitno je kada će biti završena. Sveže asfaltirane ulice se raspadaju posle jačeg pljuska -navodi se u saopštenju SSP-a.

  Niški odbor ove stranke podseća da Nišlije dobro znaju da su toplane u samom gradu, da je Niš jedan od najzagađenijih gradova u Srbiji, a često izbije i na sam vrh svetske liste.

  -Grad je okovan naplatnim rampama koje dodatno stvaraju gužve, ne postoji obilaznica, a ni izmeštanje pruge iz grada, što vlasti najavljuju u svakoj izbornoj kampanji, nije se desilo, niti će se desiti-ističe niški SSP.

  Dodaju da su posle svakog pljuska delovi Niša pod vodom, a lokalna vlast nije sposbna ni da održavaju postojeću, a ne da izgrade novu kanalizacionu infrastrukturu.

  SSP podseća da je predsednik države(Aleksandar Vučić) nadležan samo za “pompezna otvaranja fabrika, ali ne i za to da poslodavci poštuju zakon i položaj zaposlenih u njima”.

  Ova partija garantuje da će, posle promene vlasti, odgovarati svi koji su učestvovali u razaranju grada, ogrešili se o građane i oštetili budžet.

  POSTAVI KOMENTAR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Slični tekstovi