More

  Niški naprednjaci poželeli Vučiću dobro zdravlje i poručili mu da ga vole

  • Aktivisti SNS danas su na tri lokacije u Nišu organizovali skupove sa kojih su predsedniku njihove stranke poželeli dobro zdravlje i poručili mu da ga vole
  • Niški naprednjaci Vučiću su poželeli da se što pre vrati na posao, pošto je u petak zbog kardiovaskularnih problema hospitalizovan na Vojnomedicinskoj akademiji(VMA) u Beogradu
  • Vučić je najavio da se od ponedelja vraća na posao
  foto: Facebook SNS Medijana

  Članovi Srpske napredne stranke(SNS) u Nišu okupili su se danas na centralnom gradskom trgu kako bi predsedniku njihove partije Aleksandru Vučiću poželeli dobro zdravlje i poručili mu da ga vole.

  Niški naprednjaci Vučiću su poželeli da se što pre vrati na posao, pošto je u petak zbog kardiovaskularnih problema hospitalizovan na Vojnomedicinskoj akademij(VMA)i u Beogradu.

  Aktivisti SNS su rekli da su ovim skupom želeli „Vučiću da pruže bezrezervnu podršku u brzom oporavku“, i istakli da „ on mora da nastavi borbu za bolju, jaču i moderniju Srbiju, koja je na čelu sa njim na pravom putu da postane lider ne samo u regionu nego i šire na svim poljima“.

  Osim na Trgu kralja Milana, članovi Opštinskog odbora Medijana okupili su se i u parku Sveti Sava i kod Margera.

  Među okupljenima su bili i najviši niški funkcioneri SNS, na čelu sa poverenikom za Gradski odbor Zvezdanom Milovanovićem.

  Inače, Vučić se na društvenim mrežama zahvalio svima koji su brinuli o njemu i najavio da se od ponedeljka vraća na posao.

  -Hvala lekarima i zaposlenima na VMA. Hvala svima koji su brinuli. Već od ponedeljka biću u punom radnom pogonu- napisao je Vučić na Instagram profilu.

  POSTAVI KOMENTAR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Slični tekstovi