petak, 25.05.2018

PREDSEDNIK SKUPŠTINE GRADA JOŠ NIJE ZAKAZAO SEDNICU O AERODROMU IAKO JE NAJAVIO DA ĆE...

Predsednik Skupštine grada Rade Rajković još uvek nije zakazao sednicu Skupštine grada na kojoj će se odlučivati o vlasničkom statusu Niškog aerodroma iako je predhodno najavio da će ona biti održana u toku ove sedmice.

OPTUŽNI PREDLOG PROTIV GRADSKOG VEĆNIKA NIŠA BRANISLAVA KAČARA ZBOG KORUPCIJE

Osnovno javno tužilaštvo u Nišu podnelo je optužni predlog niškom Osnovnom sudu protiv gradskog većnika za sport i omladinu Branislava Kačara (28) zbog sumnje da je izvršio krivično delo trgovina uticajem.

GRADSKI FUNKCIONERI NIŠA NE ŽELE NA JAVNU DEBATU O AERODROMU

Gradonačelnik Niša, predsednik Sklupštine grada, šef odborničke grupe SNS i poverenik SNS za Niš izbegavaju učešće  u televizijskoj debati o vlasničkom statusu i...

OPOZICIJA U NIŠU ZVANIČNO INICIRALA RASPISIVANJE REFERENDUMA

Pokret "Dosta je bilo" zvanično je predložio Skupštini grada Niša da se na dnevnom redu sednice na kojoj će se odlučivati o vlasničkom statusu Aerodroma „Konstantin Veliki“ nađe i predlog za raspisivanje referenduma o tom pitanju, najavio je predsednik Gradskog odbora tog pokreta Marko Stojanović.

NIŠKA OPOZICIJA PORUČILA ODBORNICIMA VLADAJUĆE KOALICIJE DA ĆE BITI LUSTRIRANI AKO DRŽAVI PREDAJU NIŠKI...

Predstavnici deset opozicionih stranaka I pokreta u Nišu zatražili su od odbornika vladajuće koalicije u Skupštini grada da “odustanu od ideje da državi poklone Aerodrom“ Konstantin Veliki” jer ako sprovedu tu odluku mogu biti na spisku za lustraciju”

DIREKTORKA OBJEDINJENE NAPLATE: ODBORNICA NIJE DOBILA OTKAZ ZBOG NAJAVE DA NEĆE GLASATI ZA PREDAJU...

Odbornici Jeleni Đorđević nije produžen ugovor o radu u “ Objedinjenoj naplati” jer se vratio radnik sa bolovanja i više nema potrebe za njenim angažovanjem, izjavila je direktorka” ovog javnog komunalnog preduzeća Jelena Stojanović za Medijsku kutiju.

INICIJATIVA “NE DAMO NIŠKI AERODROM“: OTKAZ JELENI ĐORĐEVIĆ JE VRSTA PRITISKA NA ODBORNIKE DA...

Neprodužavanje  ugovora o radu odbornici Jeleni Đorđević u Javno komunalnom preduzeću “ Objedinjena naplata”, nakon što je javno saopštila da će glasati protiv poklanjanja Aerodroma “ Konstantin Veliki” Republici, svojevrsna je vrsta pritiska na odbornike da glasaju kako želi Beograd, a ne po volji građana, saopštila je Inicijativa “ Ne damo niški aerodrom”.

ODBORNICA ĐORĐEVIĆ KOJA JE NAJAVILA DA NEĆE GLASATI ZA USTUPANJE NIŠKOG AERODROMA DRŽAVI DOBILA...

Jelena Đorđević, bivša odbornica Jedinstvene Srbije, koja je 17.aprila javno saopštila da na sledećoj sednici Skupštine grada neće glasati za odluku da se Aerodrom u Nišu besplatno ustupi državi, dobila je otkaz u gradskom javnom preduzeću Objedinjena naplata, saznaje Medijska kutija.

SEDNICA SKUPŠTINE GRADA O NIŠKOM AERODROMU POSLE 21. MAJA

Predsednik Skupštine grada Niša Rade Rajković rekao je danas da će sednica Skupštine na kojoj će se odlučivati o vlasničkom statusu aerodroma „Konstantin Veliki“ biti održana posle 21. maja, a da su njeno zakazivanje odložili „isključivo tehnički razlozi“.

SAGLASNOST VLADE SRBIJE ZA ZAPOSLENJE RADNIKA NIŠKOG AERODROMA NIJE STIGLA NI POSLE 13 DANA...

Direktor Aerodroma „ Konstantin Veliki“ u Nišu Vladica Đurđanović rekao je danas za Medijsku kutiju da saglasnost resorne Vladine Komisije za produženje ugovora o radu za 36 radnika Niškog aerodroma nije stigla ni 13 dana nakon njenog navodnog donošenja.