More

  Nestali maturant iz Niša pronađen mrtav

  • Jovan Veselinović, za kojim se tragalo od srede uveče, pronađen je mrtav danas u dvorištu zgrade u izgradnji Nišu
  • Jovanova majka Milica Cvetković rekla je novinarima da joj je policija saopštila da je njen nastradao pod još nerazjašnjenim okolnosti
  • U toku je obdukcija koja će dati odgovore, tako da još uvek ne znamo da li je nesrećan slučaj ili ubistvo, kazala je majka nastradalog mladića

  Maturant Umetničke škole u Nišu Jovan Veselinović (18), koji je nestao u sredu, pronađen je jutros mrtav u dvorištu zgrade u izgradnji u Ulici Branka Krsmanovića u Nišu.

   Jovanova majka Milica Cvetković rekla je novinarima da joj je policija saopštila da je njen nastradao pod još nerazjašnjenim okolnosti.

  – U toku je obdukcija koja će dati odgovore, tako da još uvek ne znamo da li je nesrećan slučaj ili ubistvo-kazala je majka nastradalog mladića.

  Ona je zahvalila svim građanima Niša koji su proteklih dana učestvovali u potrazi i apelovala na medije da ne objavljuju da je njen sin izvršio samoubistvo, sve dok istraga ne pokaže tačan uzrok smrti.

  U Višem javnom tužilaštvu su potvrdili da je naložena obdukcija tela koje je jutros pronađeno u Ulici Branka Krsmanovića.

  Za nestalim mladićem od srede uveče tragala je policija, kao i porodica i prijatelji.

  Jovan je poslednji put viđen u sredu uveče oko 23 časa na Bulevaru Nemanjića. On je to popodne proveo kod druga igrajući video igrice, a majci se poslednji put javio oko 21.30.

  Policijska uprava u Nišu saopštila je jutros da je u dvorištu zgrade u izgradnji u Ulici Branka Krsmanovića pronađeno telo, ali identitet nastradalog nije saopšten.

  POSTAVI KOMENTAR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Slični tekstovi