More

  NAČELNIK GRADSKE UPRAVE U NIŠU SLOMIO TELEFON OPOZICIONOM ODBORNIKU KOJI GA ČEKAO NA RADNOM MESTU

  • Odborniku “ Niške inicijative” Srđanu Noniću jutros je načelnik Gradske uprave u Nišu Ljubiša Janjić slomio telefon u dvorištu Skupštine grada Niša
  • Nonić je želeo da sačeka Janjića na radnom mestu kako bi mu postavio pitanja važna za Nišlije, na koje načelnik više od godinu dana ne odgovara
  • Načelnik mi je rekao da će me tužiti, oteo telefon i slomio ga, koji je posle toga je prestao da radi. Uznemirio sam se i potražio pomoć u Hitnoj pomoći,  ispričao je on
  • Janjić je demantovao da je slomio telefon Noniću
  • Sreća da u dvorištu gde sam navodno Noniću slomio telefon nisam bio sam. Taj odbornik je snimao moj razgovor sa grupom zaposlenih, i  najdobronamernije sam ga zamolio da to ne radi, kazao je načelnik Gradske uprave

  Načelnik Gradske uprave u Nišu Ljubiša Janjić slomio je telefon šefu opozicione odborničke grupe “Niška inicijativa” Srđanu Noniću, koji ga je jutros na parkingu u dvorištu zgrade Skupštine grada Niša sačekao da dođe na posao.

  -Čekao sam Janjića u hodniku, a onda sam video da dolazi u dvorište i požurio da ga sretnem kako bi mu postavio pitanja važna za građane Niša. Načelnik mi je rekao da će me tužiti, oteo telefon i slomio ga, koji je posle toga je prestao da radi-rekao je Nonić za “ Medijsku kutiju” i dodao da se sve to može videti na snimku uživo, koji je postavljen na Fejsbuk stranici ove odborničke grupe.

  foto: Vesna Torović

  On je kazao da se posle toga jako uznemirio i da je pomoć potražio od lekara Hitne pomoći, koji su, kako kaže, o svemu obavestili i policiju.

  Međutim, Janjić je demantovao da je slomio telefon Noniću.

  -Ne mogu da verujem. Naravno da nisam. Sreća da u dvorištu gde sam navodno Noniću slomio telefon nisam bio sam-rekao je načelnik za “ Medijsku kutiju”.

  On je dodao da je “taj odbornik snimao njegov razgovor sa grupom zaposlenih, i da ga je najdobronamernije zamolio da to ne radi.

  Nonić je započeo proteste sredinom jula ispred više od 50 gradskih preduzeća i ustanova, kako bi državne službenike podsetio da su dužni da rade u interesu građana, a ne za vladajuću partiju.

  foto: Printscreen

  Načelnika Gradske uprave je pokušao da nađe na radnom mestu više puta, jer kako tvrdi Nonić, Janjić je u svom poznatom maniru, više od godinu dana nedostupan za medije, samim tim i za javnost i same građane.

  Nonića je prekjuče dok je snimao hodnik ispred Janićevog kabineta izbacila policija koju je pozvao neko iz uprave grada, s obrazloženjem da nema prava da snima funkcionere.

  Posted by Niška Inicijativa on Уторак, 22. октобар 2019.


  NONIĆ: NAČELNIK MI JE DAO PODSTREK

  Opozicioni odbornik Srđan Nonić najavio je da neće odustati od “ čekanja gradskih funkcionera i službenika”, kao i da će poslednji incident biti samo biti podstrek.

  -Sad ću još jače da kontrolišem lokalne funkcionere. Ne postoji zakon koji mi zabranjuje da kao odbornik radim svoj posao i postavljam pitanja javnim funkcionerima-rekao je Nonić.

  POSTAVI KOMENTAR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Slični tekstovi