More

  Na Niškom aerodromu obnavljaju se letovi posle epidemije koronavirusa

  • Na Aerodromu „Konstantin Veliki„ u Nišu počelo uspostavljanje letova koji su bili prekinuti zbog epidemije koronavirusa
  • Posle Dortmunda, danas obnovljena linija Viz ara i do Beča, a od 5. juna će biti pokrenute i preostale linije ka Memingemu, Malmeu i Bazelu
  • Državni avio-prevoznik Er Srbija je najavio da će od 16. juna obnoviti letove ka Frankfurtu(Han) i Nirnbergu, dok će se posle 1. jula ponovo biti uspostavljene linije i do Hanovera, Salcburga i Tivta
  • Rajaner još nije saopštio kad će pokrenuti letove iz Niša

  Na Aerodromu “ Konstantin Veliki “ u Nišu avio-kompanije ponovo uspostavljaju letove koji su bili prekinuti pre dva i po meseca zbog epidemije koronavirusa.

  Mađarska loukost kompanija „Viz er“ prvo je pre desetak dana obnovila let do Dortmunda, a od danas se sa Niškog aerodroma leti i do Beča.

  „Viz er“ će od 5. juna uspostaviti i ostale linije iz niške vazdušne luke-ka Bazelu, Malmeu i Memingemu.

  „Viz er“ će, prema dostupnim podacima na njihovom sajtu, 5. juna pokrenuti i preostale linije koje ima ka Memingemu, Malmeu i Bazelu.

  Državni avio-prevoznik „Er Srbija“ je najavio da će od 16. juna obnoviti letove ka Frankfurtu(Han) i Nirnbergu, dok će se posle 1. jula ponovo biti uspostavljene linije i do Hanovera, Salcburga i Tivta.

  Generalni direktor “Er Srbije” Dankan Nejsmit kaže da su putnici iz južne i jugozapadne Srbije, ovu novost željno iščekivali.

  -Tokom protekla dva i po meseca, neprekidno su nam postavljana pitanja u vezi sa tim kada ćemo obnoviti saobraćaj iz ta dva grada-Frankfurta i Ninberga. Za sve nas u „Er Srbiji“ je veliko zadovoljstvo što mogu da potvrdim da obnavljamo letove od 16. juna iz Niša i od 30. juna iz Kraljeva – navodi Nejsmit.

  Direktor  kaže i da će raditi na obnovi letova i do drugih destinacija do kojih se letelo iz Niša.

  Avio-kompanija „Rajaner“ saopštila je da od 1. jula obnavlja 40 odsto svojih letova, ali nije precizirala kada će biti uspostavljene linije iz Niša.

  „Rajaner“ je iz Niša leteo ka Berlinu, Bratislavi, Malti i Bergamu, dok je bilo najavljeno da će linija ka Stokholmu biti ukinuta aprila ove godine.

  POSTAVI KOMENTAR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Slični tekstovi