More

  NA NIŠKIM ULICAMA IZGOREO JOŠ JEDAN AUTOMOBIL

  • Automobil marke „rover“ oštećen je 28. februara u požaru u Ulici starca Vujadina u Nišu, potvrđeno je danas u Osnovnom javnom tužilaštvu
  • U OJT nisu saopštili da li je požar podmetnut
  • Na niškim ulicama je za manje od dve godine zbog namerne paljevine izgorelo najmanje 19 vozila, među kojima su i automobili gradskih i policijskih funkcionera
  • Prema dostupnim podacima, samo tri slučaja su rasvetljena
  foto: medijska kutija

  Automobil marke „rover“ oštećen je 28. februara u požaru u Ulici starca Vujadina u Nišu, potvrđeno je danas u Osnovnom javnom tužilaštvu.

  U OJT nisu saopštili ko je vlasnik vozila, kao ni da li je požar podmetnut ili je izbio zbog kvara na automobilu. Policija je izvršila uviđaj i „radi na rasvetljavanju okolnosti događaja“.

  Na niškim ulicama, uglavnom noću, za manje od dve godine izgorelo je najmanje 19 vozila zbog namerne paljevine.

  Među zapaljenim vozilima bili su i automobili zamenika gradonačelnika Niša Miloša Banđura i direktora JKP Tržnica Gorana Đprđevića, koji su istaknuti pripadnici SNS-a, kao i pet policijskih funkcionera i članova njihovih porodica, te poznatog niškog hotelijera Ivana Spasića.

  Prema dostupnim podacima, za sada su rasveljene samo paljevine automobila dva policijska službenika i jednog građanina Niša.

  POSTAVI KOMENTAR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Slični tekstovi