More

  Na jugu Srbije 16 ljudi preminulo od kovida

  • U Kruševcu umrlo 10, u Leskovcu troje, Vranju dvoje i Nišu jedan pozitivni pacijent na koronavirus
  • Na lečenju od virusa korona u Kruševcu trenutno je 384 pacijenata, od kojih je 12 priključeno na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju
  • Infekcija koronavirusa otkrivena je u prvom razredu OŠ “ Ratko Vukičević” u Nišu, jer je zaražena učiteljica i nekoliko đaka

  U bolnicama na jugu Srbije od posledica kovida 19 umrlo je 16 od ukupno 26pacijenata u celoj Srbiji. U kovid bolnici u Kruševcu u prethodna 24 časa preminulo 10, a u bolnicama troje u Leskovcu , u Vranju dvoje i Nišu jedan pozitivni pacijent na koronavirus, saopštio je danas Univertitetsko klinički centar (UKC) Niš.

  Na lečenju od virusa korona u Kruševcu trenutno je 384 pacijenata, od kojih je  12 priključeno na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju.

  Na dečijem kovid odeljenju u UKC Niš hospitalizovano je 48 pacijenata kod kojih je potvrđena kovid infekcija, među njima i troje dece. U novoj zgradi UKC-a se leče 23 pacijenta.

  Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, petoro su priključeni na respiratore i nalaze se u jako teškom opštem stanju.

  U leskovačkoj kovid bolnici je 37 pacijenata,  a u Vranju  118 .

  Na respiratorima u Srbiji ukupno je 156 ljudi, a trenutno je u zdravstvenim ustanovama i privremenim bolnicama u Republici Srbiji hospitalizovano 3.211 pacijenata. Od ukupnog broja testiranih, virus je potvrđen kod još 7.723 građana.


  Korona u prvom razredu osnovne škole u Nišu

  U odeljenju prvaka u niškoj Osnovnoj školi „Ratko Vukičević” otkrivena je korona među zaposlenima i najmlađim đacima.  Od prošle srede za učenike tog odeljenja prvaka počelo je organizovanje onlajn nastave zbog korone. Razlog je što je virus zvanično utvrđen kod njihove učiteljice, ali i kod nekoliko učenika istog odeljenja.

  POSTAVI KOMENTAR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Slični tekstovi