More

  MUŠKARAC IZBO ŽENU U ZGRADI VIŠEG I OSNOVNOG SUDA U NIŠU

  • Stariji muškarac izbo ženu u vrat u hodniku Osnovnog suda dok su čekali suđenje, saopštila portparolka Višeg javnog tužilaštva Jelena Papović Miladinović.
  • U Kliničkom centru u Nišu su naveli da žrtva  ima nekoliko uboda u vrat, ali je svesna i u stabilnom stanju, dok je napadač u teškom stanju.
  • Ni u Višem javnom tužilaštu i Osnovnom sudu nisu hteli da potvrde da je žrtva maloletnica i da  je napadač popio kiselinu nakon zločina.
  • Više javno tužilaštvo i Osnovni sud nisu saopštili eventualne motive ovog zločina i kako je osumnjičeni u zgradu Suda uneo sečivo kojim je ubo žrtvu.
  • Zamenik Višeg javnog tužioca u Nišu posle uviđaja postupak će voditi u pravcu krivičnog dela ubistvo u pokušaju, tako da je osumnjičenom određen pritvor do 48 časova, u koji će biti odveden posle ukazane lekarske pomoći-navela je portarolka Višeg tužilaštva.

  foto: Vesna Torović

  U hodniku Osnovnog suda u Nišu danas u 12 časova stariji muškarac B.S je ubo u vrat žensku osobu  A.M ispred sudnice 55 dok su čekali zakazano ročište, saoštila je portparolka Višeg javnog tužilaštva Jelena Papović Miladinović.

  Ona je precizirala da je B.S zadobila lake telesne povrede, kao i da se osumnjičeni muškarac nalazi u Kliničkom centru u Nišu, gde mu se ukazuje pomoć.

  -Pacijentkinja je zadobila nekoliko uboda u vrat, ali ona je svesna i u stabilnom je stanju. Muškarac je u teškom zdravstvenom stanju i lekari se bore za njegov život-naveli su u Kliničkom centru u Nišu.

  Papović Miladinović je navela da je zamenik Višeg javnog tužioca u Nišu obavio  uviđaj na licu mesta i da će postupak biti nastavljen u pravcu krivičnog dela ubistvo u pokušaju.

  Ona je dodala da je zamenik Višeg javnog tužioca  nalozio da osumnjičeni posle ukazane lekarske pomoći bude zadržan do 48 časova.

  foto: Vesna Torović

  Portparolka Višeg tužilaštva  nije saopštila čime je osumnjičeni izbo žrtvu, niti kako je on uspeo da unese to sečivo pored obezbeđenja I detektora za metal.

  Medijska kutija je nezvanično je saznala da je B.S.nakon što je ubo A.M. popio kiselinu, ali portparolka Osnovnog suda Iva Popović nije želela da potvrdi tu informaciju.

  Neki mediji navode da je muškarac u Osnovnom sudu izbo maloletnicu staru 17 godina, ali portparolka tog suda nije potvrdila ta saznanja.

  Za sada nisu poznati motivi ovog zločina jer se zna samo da su žrtva i napadač bili stranke u sudskom postupku.

  Jedna od verzija je da je B.S uspeo pored obezbeđenja da „prošvercuje“ perorez kao sitninu u džepu, a prema drugoj iako je detektor pištao kad je on prolazio kroz njega, osumnjučeni je rekao radnicima obezbeđenja da je to  zbog pejsmejkera I oni su ga pustili da prođe. 


  NAPADAČ UMRO, DEVOJKA STABILNO

  Muškarac B.S. koji je u sudu napao A.M. preminuo je popodne u Kliničkom centru nakon što je popio kiselinu, potvrđeno je u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

  U KC su kazali da ubodena devojka, koja je inače maloletno lice, „nema veće povrede krvnih sudova vrata“ i da je  „u stabilnom stanju“.

  POSTAVI KOMENTAR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Slični tekstovi