ponedeljak, 25.03.2019

NAŠA DECA

Najstarije od moje troje dece se prošlog meseca preselilo u jednu zemlju Evropske unije. Naravno sa diplomom državnog fakulteta.

STARI DEDO, LEVO, LEVO

Četiri meseca su se u Novom Pazaru “vagali“ građanski protesti širom Srbije. Iz daljine se posmatraju i ćutke podržavaju oni u šetnji “1 od 5 miliona“ i merka na koju stranu da se pre krene.

OGLEDALCE, OGLEDALCE KO JE NAJLEPŠI NA SVETU?

Ogavnost kojoj se odao Milutin Jeličić Jutka, mesto radnja opština Brus, spada u one bolesne slučajeve kojih se valja duboko gaditi i i pre no što stigne na sudsku naplatu

BUDUĆNOST

Predsednik Čudne Zemlje- koju je vlast nekritički nazivala i državom, opsesivno je voleo propagandu.

U ZEMLJI (SNiS)HODLJIVACA

Jedan mali trijumf umetnosti nad estradom, ako se bilo šta u ovoj zemlji- koja nije država, može nazvati trijumfom, trajaće koliko i masa drugih pobeda nad neobrazovanim evet efenvijama sa platnog spiska još neobrazovanije vrhovne vlasti ofarbane u SNS boje.

ČETNICI I USTAŠE

Planeta Zemlja, godina 9019.

MINISTAR, BRE, PROSVETE

Uporedna analiza naučnog rada Mladena Šarčevića i Galilea Galileja pokazuje da su obojica verovala u heliocentrični sistem.

KAKO SE UVUĆI PUTINU U DUŠU

Dragi putnici, braćo i sestre, upravo ulazimo u Beograd, grad na ušću Save u Dunav!

KO TO TAMO ŠETA?

A zašto ja šetam? Šetam zato što ne verujem da je put u bolje sutra ulazak u stranački autobus kako bi u Beogradu klicao predsedniku neke strane zemlje i zvao to patriotizmom.

SREĆNA NOVA 2012, PARDON 2019.

Da li je dovoljno da Grad Beograd istera (iz džepova svog stanovništva, neki kažu poreskih obveznika) gotovo pola miliona evra za trodnevni novogodišnji koncertni tanderbol, a skladno svojim materijalnim mogućnostima, udarnički mu se pridruži većina ostalih gradova u Srbiji, kako bi se narodu reklo: Eto, mi mislimo na vas, nemojte nas slučajno zaboraviti. Uz preteće: Mi vas gledamo!