četvrtak, 20.09.2018

RASPRODAJA BOLA

I taj isti Lončar kaže da će država da uplati 250.000 evra Fondaciji „ Podrži život“ za lečenje petoro dece. Kako to sad ne mora da se poštuje procedura, i zašto i kako će država da izdvoji toliko novac tek sad...

OPROSTITE NAM, GOSPOĐO STOJANKA

što smo od Vas napravili hladnokrvnog ubicu

KO JE UBIO NEBOJŠU

Sećam se jednom, u vreme one ozbiljne države Jugoslavije, u tv-dnevniku su pričali o nekoj rudarskoj nesreći.

KAKO JE BIA POSTALA BETON I ARMATURA

Ima ona anegdota kad je mali Bosanac otišao sa porodicom u Diznilend. I šeta on tako Diznilendom, kad ugleda glavom i bradom Šilju...

ORANJE MORA

Događa se, dakle, i to da građani, čak i u tom zapadnom svetu, koji često reaguju na društvene anomalije, ponekada ne iskazuju potrebu za sopstvenim građanskim angažmanom.

KRIMINALCI U DRŽAVNIM REDOVIMA

Krajem ovog meseca navršava se tri godine od sačekuše koja mi je, u večernjim časovima, priređena ispred stambene zgrade u beogradskom naselju Karaburma

STUBOVI BUDUĆE MEDIJSKE STRATEGIJE MORAJU DA BUDU NOVINARI, GRAĐANI I REGULACIJA

Biro za društvena istraživanja (BIRODI) se aktivno uključio u proces izrade Medijske stategije. Izradili smo set preporuka koje smo uputili OSCE, Radnoj grupi i medijskim udruženjima.

KAKO SU ČARAPE NAŠLE SVOJE CIPELE

Kad nije lako, Vučić je najbolji - poručio je glumac Lazar Ristovski sa predizbornog mitinga Aleksandra Vučića u beogradskoj Areni, marta 2017.

TRANSFER BLAMA

Transfer blama nastavio se obaveštenjem redakcije direktnih prenosa RTS- a da neće preuzeti snimke Manhanttan Transfera i još 11 bendova, kao prethodne dve godine, ako ne pristanemo na umanjenje vrednosti najavnih spotova Nisvila za 40 odsto u odnosu na prethodne dve godine.

TEŠKO ONOM KO UVREDI DETE

Jedne noći 1968. godine u malenom gradu u socijalističkoj Jugoslaviji dva policajca su zazvonila na vrata stana siromašne tročlane porodice.