More

  KARTE ZA AVIO LETOVE OD JAVNOG INTERESA IZ NIŠA OD 48 DO 73 EVRA

  • „Er Srbija” počinje od sutra da prodaje karte za 12 letova od javnog interesa sa Niškog aerodroma
  • Najjeftinja povratna karta će koštati 48 evra(Tivat i Geteborg), a najskuplja od 73 evra će biti do Rima
  • “Er Srbija” nije saopštila da li će putnici dodatno plaćati prtljag i rezervaciju sedišta, kao što je slučaj sa pojedinim lou kost kompanijama
  • Domaći avio prevoznik od 15. jula će prevoziti putnike do Nemačke, Italije, Austrije, Mađarske, Švedske, Crne Gore i Slovenije, i za te subvencionisane linije će od države dobijati 600 miliona dinara godišnje
  • Cene karata loukostera “ Viz er” i “Rajaner” za avio letove iz Niša su jeftinije u odnosu na letove od javnog interesa
  sajt er-Srbija

  Avio prevoznik “ Er Srbija”, koji od 15. jula uspostavlja 12 letova od javnog interesa sa aerodroma “ Konstantin Veliki” u Nišu, počinje sutra sa prodajom karata, čija će se cena kretati od 48 do 73 evra.

  Najjeftiniji letovi biće do Tivta i Geteborga i povratna karta koštaće 48 evra, dok će za avionski prevoz do i od Rima putnici morati da izdvoje ukupno 73 evra. Povratna karta do Frankfurta koštaće 51 evro, do Bolonje 52, a do Ljubljane 53 evra.

  Oni koji žele da putuju do Karslruea za povratnu kartu treba da izdvoje 55 evra, 60 evra će koštati let do Nirnberga i Fridrihshafena, dok će evro više koštati karta iz Niša do Hanovera i Budimpešte, a 62 evra do Salcburga.

  -Naš cilj jeste da obezbedimo da građani Niša lete po najpovoljnijim uslovima ka jednoj od 12 ponuđenih destinacija. Cilj nam je da našim putnicima ponudimo dobru uslugu po najboljim cenama Letove će obavljati avion tipa „erbas A319“ sa oznakama Air Serbia – izjavio je generalni direktor Air Serbia Dankan Nejsmit.

  “Er Srbija” nije saopštila da li će putnici dodatno plaćati prtljag i rezervaciju sedišta, kao što je slučaj sa pojedinim lou kost kompanijama.

  Vlada Srbije odlučila je da na Niškom aerodromu od sredine jula uvede letove od javnog interesa do 12 gradova u Nemačkoj, Austriji, Italiji, Mađarskoj, Švedskoj, Sloveniji i Crnoj Gori. Na tenderu je pobedio domaći avio prevoznik jer je jedini imao ispravnu ponudu.

  Letovi “ Er Srbije”će biti subvencionisani u periodu od 1. jula 2019. do 30. juna 2023. godine, a za tu namenu iz republičkog budžeta planirano je 1,8 milijardi dinara za tri godine, odnosno 600 miliona godišnje.


  AVIO KARTE JEFTINIJE U “VIZ ERU” I “RAJANERU”

  Cene karata loukostera “ Viz er” i “Rajaner” za avio letove iz Niša su jeftinije u odnosu na letove od javnog interesa.

  Vršilac dužnosti direktora Aerodroma “ Konstantin Veliki “ u Nišu Dušan Knežević sredinom aprila naveo je da se pojedinačna karta Niš-Beč za 3. jul mogla kupiti za 1.199 dinara. Niš-Bratislava za 10. jun je iznosila 14.99, a Niš-Milano za isti datum 14.99 evra.

  Karta Niš-Stokholm za 16. maj  se mogla kupiti za 14.99 evra. Cena karte Niš-Malme za 15. maj iznosila je 4.275, ali za 2. juli 1.799 dinara.

  POSTAVI KOMENTAR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Slični tekstovi