More

  IZGOREO JOŠ JEDAN AUTOMOBIL NA NIŠKIM ULICAMA

  • Iza zgrada na Bulevaru Nemanjića 31. marta ujutru izgoreo je parkirani automobil, potvrdili su u Policijskoj upravi Niš, bez saopštavanja detalja
  • Na niškim ulicama je za manje od dve godine zbog namerne paljevine izgorelo najmanje 20 vozila
  • Među zapaljenim vozilima bili su automobili zamenika gradonačelnika Niša Miloša Banđura i direktora JKP Tržnica Gorana Đorđevića, koji su istaknuti pripadnici Srpske napredne stranke (SNS), kao i pet policijskih funkcionera i članova njihovih porodica, te poznatog niškog hotelijera Ivana Spasića
  • U niškoj PU nedavno su kazali da je do sada rasvetljeno šest paljevina i privedeno deset osoba, bez preciziranja o kojim slučajevima i osobama je reč
  foto: sajt Građanin

  Iza zgrada na Bulevaru Nemanjića 31. marta ujutru izgoreo je parkirani automobil, potvrdili su danas u Policijskoj upravi Niš.

  – O slučaju je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo (OJT), a policija intenzivno radi na rasvetljavanju činjenica i okolnosti ovog događaja- rečeno je novinarima u PU Niš.

  U policiji su kazali da u požaru niko nije povređen, a da je nakon brze intervencije vatrogasaca izgoreo samo prednji deo automobila.

  Na niškim ulicama je za manje od dve godine zbog namerne paljevine izgorelo najmanje 20 vozila, među kojima su i automobili gradskih i policijskih funkcionera.

  Među zapaljenim vozilima bili su automobili zamenika gradonačelnika Niša Miloša Banđura i direktora JKP Tržnica Gorana Đorđevića, koji su istaknuti pripadnici Srpske napredne stranke (SNS), kao i pet policijskih funkcionera i članova njihovih porodica, te poznatog niškog hotelijera Ivana Spasića.

  U niškoj PU nedavno su kazali da je do sada rasvetljeno šest paljevina i privedeno deset osoba, bez precizranja o kojim slučajevima i osobama je reč.

  PU i OJT ranije su saopštili da su rasvetljene paljevine automobila policijskih službenika Dejana Utvića i Dejana Jovanovića, kao i jednog građanina Niša.

  POSTAVI KOMENTAR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Slični tekstovi