• Dva automobila izgorela su prošle noći na parkingu iza Narodnog pozorišta u centru Niša, a uzrok požara za sada nije poznat, rečeno je danas u Policijskoj upravi Niš
  • Stanovnici tog dela grada rekli su novinarima da se pre izbijanja požara čula eksplozija, spekulišući de je „izgledalo kao da je neko na vozila bacio eksplozivnu napravu“
  • Na niškim ulicama je za dve godine zbog namerne paljevine izgorelo najmanje 20 vozila, među kojima su i automobili gradskih i policijskih funkcionera
  • U niškoj PU su početkom godine kazali da je do sada rasvetljeno šest paljevina i privedeno deset osoba, bez precizranja o kojim slučajevima i osobama je reč
foto: sajt Građanin

Dva automobila izgorela su prošle noći na parkingu iza Narodnog pozorišta u centru Niša, a uzrok požara za sada nije poznat, rečeno je danas u Policijskoj upravi Niš (PU).

U policiji su kazali da je oko 3,45 požar izbio na vozilu marke „mercedes“, a da je vatra potom zahvatila vozilo marke „hjundaI“. Povređenih nije bilo, a pripadnici Uprave za vanredne situacije „brzo su lokalizovali požar“.

Stanovnici tog dela grada rekli su novinarima da ih je najpre probudila snažna eksplozija, a da su odmah zatim videli vatru na parkingu. Neki od njih su kazali da je sve izgledalo kao da je neko bacio eksplozivnu napravu na vozila.

Na niškim ulicama je za dve godine zbog namerne paljevine izgorelo najmanje 20 vozila, među kojima su i automobili gradskih i policijskih funkcionera.

Među zapaljenim vozilima bili su automobili zamenika gradonačelnika Niša Miloša Banđura i direktora JKP Tržnica Gorana Đorđevića, koji su istaknuti pripadnici Srpske napredne stranke (SNS),  te poznatog niškog hotelijera Ivana Spasića.

Izgoreli su i automobili načelnika niške Kriminalističke policije i zamenika načelnika cele Policijske uprave, a sredinom novembra 2017. godine stradao i automobil još jednog službenika niške policije.

U niškoj PU su početkom godine kazali da je do sada rasvetljeno šest paljevina i privedeno deset osoba, bez precizranja o kojim slučajevima i osobama je reč.

Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here