More

  IZBODEN DIREKTOR RUKOMETNOG KLUBA KOJI JE UPOZORIO DA GRUPA MLADIH „ ZAVODI RED“ U ALEKSINCU

  • Nenad Đurić, koga je napala grupa od četvorice napadača, a jedan ga izbo nožem, policiji je prijavio napadača-mladića iz njegovog komšiluka.
  • Đurić je krajem jula uputio otvoreno pismo zbog problema i sve češćih incidenata među mladima u Aleksincu.
  • Nekoliko roditelja tvrde da njihovu decu napada grupa pojedinaca koji pokušavaju da „zavedu red“ među aleksinačkom omladinom-naveo je on u pismu.
  • Đurić je pozvao nadležne da omoguće da Aleksinac postane mesto za bezbedno i bezbrižno odrastanje dece.
  • Ovo mora da bude signal za policiju, tužilaštvo I sudstvo da moraju da sreče agresivno i kriminalno ponašanje mladih , rekla je školski psiholog Maja Mitić.

  foto: Aleksinačke vesti

  Direktor Ženskog rukometnog kluba iz Aleksinca Nenad Đurić (36) izboden je nožem sinoć kod sportske hale u Aleksincu. Đurića je napala grupa od četiri napadača,a jedan od njih ga je izbo nožem u toku treninga kluba na čijem je čelu.

  Đurić je, prema navodima iz niške policije, sam prijavio da je ranjen, kao I da ga je nožem u stomak ubo mladić star 21 godinu, iz njegovog komšiluka.

  Inače, Đurić je 27.jula uputio otvoreno pismo zbog velikih problema I sve ćešćih incidenata među mladima u Aleksincu, pa se u ovom gradu spekuliše da bi  to pismo moglo da bude povod za napad na njega.

  Nekoliko roditelja obratilo mi se za pomoć jer tvrde da njihovu decu napada grupa pojedinaca koji pokušavaju da „zavedu red“ među aleksinačkom omladinom. Svedoci smo da su među mladima sve češći incidenti-naveo je on.

  Đurić je pozvao predstavnike nadležnih institucija, kao i sve roditelje da se ujedine kako bi  omogućili da Aleksinac postane mesto za bezbedno I bezbrižno odrastanje dece.

  -Istinski ću se boriti da se taj cilj i ostvari jer sam I sam otac jednog deteta. Kao diplomirani strukovni vaspitač najbolje znam koliko je sredina odrastanja važna za razvoj dece-poručio je on u otvorem pismu.

  Đurić je hospitalizovan u Kliničkom centru u Nišu, i trenutno je u stabilnom  stanju.

  Inače, Đurić je u javnosti poznat i kao dugogodišnji MMA borac.


  Školski psiholog:  Signal policiji, tužilaštvu I sudstvu da moraju da spreče agresivno I kriminalno ponašanje mladih

  Školski psiholog Maja Ilić ocenila je da ovo je još jedan signal policiji, tužilaštvu I sudstvu da među mladima moraju da spreče agresivno I kriminalno ponašanje.

  – Scene sa ranjenim direktorom kluba mogu da utiču da se nebezbedno osećaju ne samo igračice tog rukometnog kluba, nego I svi mladi u Aleksincu-rekla je ona.

  Prema njenim rečima, na psihu mladih devojaka, od kojih su neke tinejdžerke, može da utiče takva trauma.

  Užasno je za svakog od nas da vidi krvavog čoveka, a one su videle svog direktora-objasnila je ona.

  1 KOMENTAR

  1. Miomir Konstanitnovic zvani Miki Bilder je ovo organizovao zato jer je dobio batine od istog Djure 5.8.2018 na kojeg je narucio napad, batine je dobio jer ga je Miki prvi napao nozem ali bezuspesno, Djura mu je preoteo noz i savladao ga je, ponizio pred celim Aleksincom. Miomir Konstantinovic zvani Miki Bilder prodaje heroin deci u Nisu, Aleksincu, Krusevcu, daje pare na kamatu a u stvari je obicna slikovnica koja nema petlju da sam napadne vec salje svoje „kucice“. Njegov sin Ivan Konstantinovic je 13.9.2018 u 20:35 casova nozem probusio stomak doticnog Nenada Djurica, bivseg MMA borca, a trenutno je zaposlen kao vaspitac i trener u zenskom rukometaskom klubu u Aleksincu. Ivan Konstantinovic je dugogodisnji narkoman i zavisnih istih, pije raznorazne lekove, ima sifru iz psihijatrijske ustanove „Gornja Toponica“ sto govori da je decko ozbiljan slucaj, gradom seta go, lomi tudje automobile, napada svog roditelja, je l’ vise dovoljno ? Konstantinovice treba proterati iz Aleksinca sto ne sumnjam da ce Laza veliki da ucini isto sa malim Lazom i svojom ekipom, dosao im je kraj i svi ga zeljno ocekujemo.

  POSTAVI KOMENTAR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Slični tekstovi