More

  INICIJATIVA „ NE DAMO NIŠKI AERODROM“ NE ODUSTAJE OD PROTESTA

  • Zahteva se da nadležni saopšte ko su ti pojedinci i interesne grupe koji iznose dezinformacije o statusu Niškog aerodroma.
  • Predsednik Srbije i čelnik naprednjaka Aleksandar Vučić dolazi u Niš kako bi Nišlijama objasnio sve oko Niškog aerodroma.
  • Predsednik Vučić jako ljut na Nišlije

  foto: Vesna Torović

  Inicijativa „Ne damo Niški aerodrom“ poziva Nišlije na protest u utorak u 9 časova, u vreme kad je trebalo da se održi sednica Skupštine grada Niša, na kojoj su odbornici trebali da odlučuju o besplatnoj predaji Aerodroma „ Konstantin Veliki“ državi.

  -Nećemo odustati od protesta, iako je predsednik Skupštine Niša odložio sednicu. Borićemo se svim legalnim sredstvima da Nišlije ne izgube svoj aerodrom-rekao je Miloš Bošković, organizator protesta u Nišu i bivši narodni poslanik “Dosta je bilo“.

  Skupština Niša je saopštila da se sednica odlaže “zbog učestalih dezinformacija o statusu Aerodroma „Konstantin Veliki“ u Nišu”.

  -Te dezinformacije u javnost iznose pojedinci i raznorazne interesne grupe, čime se urušava kredibilitet našeg grada. Na predlog šefa Odborničke grupe SNS(Zoran Perišić), a uz podršku svih koalicionih partnera, šefovi odborničkih grupa su odlučili da otkažu sednicu  zakazanu za 10. april 2018. godine-navodi se u saopštenju gradskog parlamenta.

  Poverenik SNS za Niš Zvezdan Milovanović rekao je danas da je na sastanku u centrali stranke u Beogradu preporučeno da se sednica Skupštine Niša odloži jer predsednik Srbije I čelnik naprednjaka Aleksandar Vučić želi da dođe u Niš kako bi Nišlijama objasnio sve oko aerodroma.

  -Predsednik(Vučić) je jako ljut na Nišlije. Zato je sam odlučio da dođe u Niš i da na licu mesta građanima kaže da Republika Srbija želi da razvija Niški aerodrom, a ne da ga otme-rekao je Milovanović za Medijsku kutiju.

  POSTAVI KOMENTAR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Slični tekstovi