More

  Grupa od šestoro maloletnika pretukla svoje vršnjake u parku Čair u Nišu

  • U parku Čair u Nišu grupa od šestoro maloletnika pretukla je devojčicu E.K.(17) i njenog vršnjaka M.A.
  • E.K. je hospitalizovana jer ima razbijen nos, povrede lica i mekog tkiva, ali je u dobrom opštem stanju
  • Više javno tužilaštvo će podneti krivične prijave protiv četiri maloletne osobe zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje iz člana 344 Krivičnog zakonika

  Devojčica E. K. (17), iz Niša, koju je grupa vršnjaka pretukla zajedno sa njenim vršnjakom 13. maja uveče u parku Čair, hospitalizovana je Klinici za dečiju hirurgiju i ortopediju KC Niš i nalazi se u dobrom opštem stanju

  Direktorka Dečije klinike Anđelka Slavković kazala je da je devojčica dobro, kao i da se očekuje da uskoro bude otpuštena na kućno lečenje.

  -Čekamo još samo obradu socijalne službe, koja je obavezna u slučajevima vršnjačkog i drugog nasilja- rekla je ona.

  Nezvanično E.K. ima razbijen nos i ima povrede lica i mekog tkiva, a njen vršnjak M.A. zadobio je lake povrede i nije hospitalizovan.

   – Obavešteni smo o ovom događaju i policiji je naloženo uzimanje izjava u pravcu svih okolnosti, kao i podnošenje krivične prijave protiv četiri maloletna lica zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje iz člana 344 Krivičnog zakonika- saopšteno je u Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

  Grupa od šestoro maloletnih vršnjaka, u kojoj su bila dva dečaka i četiri devojčice, fizički je napala E. K. i M. A. u sredu uveče oko 22.30 časova 

  Prema navodima pojedinih medija, oni su napadnuti jer se dečaku K.U. (17), koji je bio u grupi sa još petoro vršnjaka, nije dopalo što je E.K. šetala sa drugima dečakom.

  Očevici su kazali da su vršnjaci udarali E.K. i M.A. nogama i rukama, a da su tuču prekinuli prolaznici, koji su pozvali Hitnu pomoć.

  POSTAVI KOMENTAR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Slični tekstovi