More

  GRADONAČELNIK NIŠA NAVODNO PRETUČEN NA PRELAZU MERDARE, KOSOVSKA POLICIJA TO DEMANTUJE

  • Gradonačelnik Niša i dvojica odbornika SNS, navodno, su pretučeni na administrativnom prelazu Merdare.
  • Kosovska policija navodi da Bulatović nije hteo da čeka u koloni vozila, i nije se osvrtao na upozorenje da mora da stane, pa su ga policajci uhapsili.
  • Policajci nisu znali njegov idenditet. Priveden je u stanicu u Podujevu, platio je kaznu od 150 evra i pušten je. Tada nije prijavljeno da je povređen-navodi Policija Kosova.
  • Bulatović je juče potražio lekarsku pomoć u Kliničkom centru u Nišu zbog bolova u glavi I levoj ruci, u kome su lekari dijagnostifikovali povredu leve ruke, ali je radi predostrožnosti zadržan na posmatranju.
  • Bulatović, Sekulić I Marinković nisu bili u državnoj delegaciji koja je tokom vikenda bila u poseti severu Kosova, ali su hteli da u nedelju rano stignu u Kosovsku Mitrovicu da bi dočeli predsednika Srbije Aleksandra Vučića, kaže izvor Medijske kutije.

  foto: Medijska kutija

  Šta se sve dešavalo na administrativnom prelazu Merdare u noći između subote I nedelje za sada ostaje nejasno jer izvori bliski gradonačelniku Niša Darku Bulatoviću tvrde da je on pretučen na tom prelazu ka Kosovu, ali Policija Kosova to demantuje.

  Kosovska policija tvrdi da je Bulatović želeo da zaobiđe kolonu na prelazu Merdare između Srbije I Kosova, ali mu to policajci nisu dozvolili.

  Policajci koji su bili zaduženi za regulisanje saobraćaja  zaustavili  su Bulatovića oko 1 čas posle ponoći.  Bulatović je kolima izašao iz kolone koja je čekala da pređe Merdare, I nije se osvrtao na upozorenje da mora da se vrati. Posle odbijanja da se vrati u kolonu, policajci su intervenisali i lišili ga slobode ne znajući njegov identitet -navodi  kosovska policija.

  Kosovska policija dodaje da je Bulatović platio kaznu I da je odmah pušten.

  -Nije prijavljeno da je imao povrede. Slučajem je upravljala nadležna policijska stanica u Podujevu u skladu sa zakonskim procedurama – navode u kosovskoj policiji.

  Oni dodaju da je prema propisanim procedurama obavešten tužilac koji je naredio da se Bulatović  pošalje na sud I da ubrza postupak.

  Gradonačelnik Niša  kažnjen je  novčanom kaznom od 150 evra .

  Bulatović danas nije odgovarao na pozive Medijske kutije, tako da ostaje pitanje da li ga je kosovska policija tukla, odnosno  zašto je sa  povredama završio u Kliničkom centru u Nišu.

  Gradonačelnik Niša je juče potražio lekarsku pomoć u Kliničkom centru u Nišu zbog bolova u glavi I levoj ruci. Lekari su dijagnostifikovali povredu leve ruke, ali je radi predostrožnosti zadržan na posmatranju.


  Napadnuti I niški odbornici Miloš Sekulić I Bojan Marinković

  Gradonačenik Niša Darko Bulatović, I odbornici SNS u Skupštini grada Niša Miloš Sekulić i Bojan Marinković  hteli su da stignu rano ujutro na Kosovo, kako bi dočekali predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji je tokom vikenda bio na severu Kosovu. Oni nisu bili u zvaničnoj državnoj delegaciji- tvrdi izvor Medijske kutije.

  Izvori bliski naprednjacima tvde da je kosovska policja pretukla Bulatovića, kao I da su pored njega napadnuti I Sekulić I Marinković.

  POSTAVI KOMENTAR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Slični tekstovi