More

  Gradonačelnica Niša dobila od Dveri Gran pri za najveće besčašće u 2020. godini

  • Dveri su danas ispred Gradske kuće ostavile crne kese sa natpisom “Niško đubre” za laureate najgorih “besramnosti” aktuelne vlasti u 2020. Godini
  • Dveri su saopštile da je dobitnik Gran prija za besčašće, bez konkurencije, gradonačelnica Dragana Sotirovski
  • Nepotizam protiv koga se borila u svojoj bivšoj novinarskoj karijeri, sada je postao način ponašanja jer su tri člana njene porodice zaposlena  u javnom sektoru ili su premešteni na bolja i plaćenija radna mesta, i to baš u vreme njenog mandata, navele su Dveri
  • Po izboru Dveri, na top listi deset najbesramnijih stvari u 2020. su, između ostalog, prikrivanje informacija niškog Štaba za vanredne situacije o broju zaraženih i umrlih od koronavirusa, ćutanje o otpuštanju radnika u Olimpijasovih kooperanata za vreme epidemije, bakljade po krovovima “huligana niškog SNS, predvođenih predsednicima gradskih opština Palilula, Medijana i Pantelej“

  Predstavnici Dveri iz Niša danas su ispred Gradske kuće ostavili crne kese sa natpisom “Niško đubre” kao “poklone”, spremljene sa niških deponija, za laureate najgorih “besramnosti” aktuelne vlasti u 2020. godini.

  Dveri su saopštile da je dobitnik Gran prija za besčašće, bez konkurencije, gradonačelnica Dragana Sotirovski.

   -Bezbroj besramnih stvari koje je uradila i izgovorila, među kojima su nepotizam, lično bogaćenje za vreme obavljanja javnih funkcija ili pritisak na opoziciju i medije. Nepotizam protiv koga se borila u svojoj bivšoj novinarskoj karijeri, sada je postao način ponašanja. Tri člana njene porodice zaposlena su u javnom sektoru ili su premešteni na bolja i plaćenija radna mesta, i to baš u vreme njenog mandata- navele su Dveri.

   Dveri su saopštile da je Sotorivski zbog iznošenja ovih činjenica, a „glumeći da je samo građanka a ne funkcioner SNS“, tužila jednu sugrađanku.

  Gradonačelnicu za Gran pri beščašća kandiduju, prema navodima Dveri, i nebriga za stanje životne sredine u Nišu, arčenje para za besmislene kružne tokove, usvajanje budžeta Grada bez javne rasprave, fingiranje javne rasprave za najvažniji dokument Plan razvoja od 2020. do 2026. godine ili izbegavanje televizijskih duela sa kritičarima, uz obrazloženje da ona deli građane Niša na one koji su „dostojni“ ili nisu dostojni razgovora sa njom.

  Po izboru Dveri, na top listi deset najbesramnijih stvari u 2020. su, između ostalog, prikrivanje informacija niškog Štaba za vanredne situacije o broju zaraženih i umrlih od koronavirusa, ćutanje o otpuštanju radnika u Olimpijasovih kooperanata za vreme epidemije i bakljade po krovovima “huligana niškog SNS, predvođenih predsednicima gradskih opština Palilula, Medijana i Pantelej“.

  Na ovoj listi Dveri je i činjenica da je Niš više puta bio najzagađeniji Grad na Balkanu i na svetu, koji prema zvaničnim podacima Agencije za zaštitu životne sredine, ima koncentraciju PM2,5 i PM10 čestica koja je skoro deset puta veća od dozvoljene.

  foto: Dveri

  Na listi su i “antidemokratska praksa ukidanja i fingiranja javne rasprave o najvažnijim gradskim aktima”, seča stogodišnjih solunskih kedrova u vreme policijskog časa i za vikend, seča 13 kedrova na javnoj površini na Bulevaru Nemanjića zarad izgradnje šoping mola “Delta planet”,  deponije u centru grada, nestručno asfaltirane ulice koje su propale za manje od godinu dana, i slično.

  Predstavnici Dveri su, takođe, okitili jelku fotografijama koje prikazuju takve “bestidnosti” i “blamaže” čiji su akteri gradske vlasti.

  POSTAVI KOMENTAR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Slični tekstovi