More

  Dveri Niš: Zahtevamo od gradonačelnice Sotirovski da dok kroz grad prolaze cisterne sa otrovnim teretom građani ne plaćaju kazne za parkiranje

  Dok god prugom koja prolazi kroz sam centar Niša prolaze cisterne sa otrovnim amonijakom i drugim opasnim teretom,  a pritom su na pojedinim mestima rampe skinute, mora da se obustavi naplata kazni za parkiranje građanima, saopštio je Gradski odbor Dveri u tom gradu.

  Dveri u Nišu su reagovale nakon izjave gradonačelnice Dragane Sotirovski da je sistem „Oko sokolovo“ uvelo red u saobraćaj u tom gradu i da građani traže da ovaj haračlija „ordinira i u drugim ulicama“.

  -Poručujemo gradonačelnici da idući put kao podršku svom predsedniku za pristajanje na ultimatum njegovih zapadnih prijatelja za priznanje lažne države Kosovo, umesto vizuala vukova stavi sliku Oka sokolovog. Dok se sprema izdaja Kosova i Metohije, i vrši neprestana opstrukcija rada Parlamenta, vlast u Nišu nastavlja da građanima dere kožu s leđa. U gradu je mesto za parkiranje nemoguće naći, jer gradska vlast umesto u podzemne garaže  novac iz budžeta troši na besmislene i nepotrebne projekte-konstatuju Dveri.

  Dveri zahtevaju od gradske vlasti da konačno počne da štiti Nišlije a ne investitore, novoobogaćenu elitu i ekstraprofitere od kojih je u Nišu najveći „Parking servis“. -Tražimo informaciju šta je sa Projektom izmeštanja pruge potpisanim još 2019.god. sa Evropskom bankom za obnovu i razvoj kojim je isplaćeno 70 miliona evra za izmeštanje pruge iz centra Niša-navode iz niškog odbora Dveri.

  POSTAVI KOMENTAR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Slični tekstovi