More

  DS TVRDI DA JE KNJAŽEVCU PRETUČEN JEDAN OD ORGANIZATORA PROTESTA “ 1 OD 5 MILIONA”, A SNS DA JE POVREĐEN NJIHOV ODBORNIK

  • Demokratska stranka tvrdi da je predsednik Opštine Knjaževac Milan Đokić pretukao Dalibora Stanojevića, odbornika DS i jednog od organizatora protesta „Jedan od pet miliona“ u tom gradu
  • Stanojević kaže da ne zna zašto je do toga došlo, a da je nakon njegove prepirke sa jednim članom Opštinskog veća, predsednik opštine prišao i udario ga, nakon čega je izgubio svest
  • Zahtevamo hitnu istragu i procesuiranja svih lica koja pesnicama, ogoljenom silom i primitivizmom žele nametnuti pravila i ponašanje koja odudaraju od civilizacijskih, ljudskih i demokratskih normi, navodi DS
  • Srpska napredna stranka(SNS) navodi da je „Đilasov, Obradovićev i Jeremićev batinaš“ Dalibor Stanojević, noćas u alkoholisanom stanju napao i naneo ozbiljne povrede ključne kosti odborniku SNS u Knjaževcu Miroljubu Božinoviću
  • Policija intenzivno radi na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti svađe i tuče između Dalibora Stanojevića (42), odbornika DS-a, i M.B (54), odbornika SNS u Skupštini opštine Knjaževac

  Dalibor Stanojević, odbornik DS i jedan od organizatora protesta „Jedan od pet miliona“ u Knjaževcu, brutalno je pretučen  juče tokom proslave dana Opštine, saopštila je  Demokratska stranka(DS).

  Stanojevića su, prema tvrdnjama demokrata, pretukli predsednik Opštine Knjaževac Milan Đokić i dvojica saradnika naočigled nekoliko svedoka.

  Stanojević tvrdi da ne zna zašto je do toga došlo, a da je nakon njegove prepirke sa jednim članom Opštinskog veća, predsednik opštine prišao i udario ga, nakon čega je izgubio svest.

  On naglašava da će slučaj prijaviti policiji.

  -Osuđujemo fizičko i verbalno nasilje koje se sprovodi nad građanima, bezrazložno i nekažnjivo. Zahtevamo hitnu istragu i procesuiranja svih lica koja pesnicama, ogoljenom silom i primitivizmom žele nametnuti pravila i ponašanje koja odudaraju od civilizacijskih, ljudskih i demokratskih normi, navodi DS.

  Demokrate upozoravaju da „krvave kragne političkih neistomišljenika postaju obeležje i vidljiv znak politike režima i da se to mora zaustaviti“.

  I Savez za Srbiju (SzS) zatražio je od nadležnih hitnu reakciju povodom prebijanja Stanojevića u Knjaževcu i naveo da vlast nastavlja sa nasiljem nad neistomišljenicima.

  SzS je naveo da su Stanojevića prebili  predsednik Knjаževca iz Srpske napredne stranke (SNS), izvesni Bаne Biceps, koji je lokаlni kriminаlacа, dok su predsedniku odborа Dveri u tom mestu Sаši Ilijiću upućene pretnje“.

  -Nаkon rаzbijene glаve Borkа Stefаnovićа, pаljenjа kuće novinаrа Milаnа Jovаnovićа, prebijаnjа orgаnizаtorа protestа “Jedan od pet milionа” u kаbinetu predsednikа opštine Žitorаđа i drugih slučаjevа nаsiljа, nаstаvljаju se ove nenormаlne scene u opštinаmа širom Srbije čiji su аkteri funkcioneri SNS-a i njihovi bаtinаši“, navodi SzS.

  Međutim, Srpska napredna stranka(SNS) tvrdi je da je „Đilasov, Obradovićev i Jeremićev batinaš“ Dalibor Stanojević, noćas u alkoholisanom stanju napao i naneo ozbiljne povrede ključne kosti odborniku SNS u Knjaževcu Miroljubu Božinoviću.

  SNS dodaje, da stvar bude još apsurdnija predstavnici Saveza za Srbiju se danas utrkuju u lažima ko će više slagati i obmanuti građane Srbije.

  -Pozivamo nadležne državne organe da što pre rasvetle sve okolnosti ovog kukavičkog napada i prebijanja odbornika Božinovića, a predstavnicima SZS poručujemo da se ne plašimo njihovih siledžija, i da ćemo još jače da se borimo protiv svih fašista, lopova i patoloških lažova koji ne znaju ništa drugo da rade osim da pljačkaju i tuku narod, navodi SNS.


  MUP: UTVRĐUJU SE OKOLNOSTI TUČE U KOJOJ SU DVOJICA ODBORNIKA LAKŠE POVREĐENA

  Policija intenzivno radi na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti događaja u Knjaževcu, gde je nakon proslave Dana opštine, po izlasku iz restorana došlo do svađe i tuče između Dalibora Stanojevića (42), odbornika DS-a, i M.B (54), odbornika SNS-a u Skupštini opštine Knjaževac, saopštio je MUP.

  MUP navodi da su obojica odbornika zadobili lakše telesne povrede.

  Policijski službenici odmah su o svemu obavestili Osnovno javno tužilaštvo u Knjaževcu, koje je naložilo da im se dostavi izveštaj o događaju.

  POSTAVI KOMENTAR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Slični tekstovi