petak, 25.05.2018

PREDSEDNIK SKUPŠTINE GRADA JOŠ NIJE ZAKAZAO SEDNICU O AERODROMU IAKO JE NAJAVIO DA ĆE...

Predsednik Skupštine grada Rade Rajković još uvek nije zakazao sednicu Skupštine grada na kojoj će se odlučivati o vlasničkom statusu Niškog aerodroma iako je predhodno najavio da će ona biti održana u toku ove sedmice.

VLASNICA NOVOSADSKOG KANALA 9: NEĆU PRESTATI DA ŠTRAJKUJEM GLAĐU DOK MI NE ZAKAŽU SASTANAK...

Prestaću da štrajkujem glađu tek kada dobijem datum sastanka sa ministrom telekomunikacija Rasimom Ljajićem, kaže za Medijsku kutiju vlasnica novosadske televizije Kanal 9 Maja Pavlović, koja je 21. maja započela ovaj vid protesta.

OPTUŽNI PREDLOG PROTIV GRADSKOG VEĆNIKA NIŠA BRANISLAVA KAČARA ZBOG KORUPCIJE

Osnovno javno tužilaštvo u Nišu podnelo je optužni predlog niškom Osnovnom sudu protiv gradskog većnika za sport i omladinu Branislava Kačara (28) zbog sumnje da je izvršio krivično delo trgovina uticajem.

POČINJE ISTRAGA O POSLEDICAMA NATO BOMBARDOVANJA 1999. GODINE PO ZDRAVLJE GRAĐANA SRBIJE

U Skupštini Srbiije usvojen je predlog o formiranju Komisije za istragu posledica NATO bombardovanja 1999. godine po zdravlje građana Srbije i uticaj na životnu sredinu, sa posebnim osvrtom na posledice koje je ostavila upotreba projektila sa osiromašenim uranijomom.

SKOT: U SRBIJI NEMA ZDRAVSTVENE OPASNOSTI OD OSIROMAŠENOG URANIJUMA

Mnogi stručnjaci su zaključili  da nema zdravstvene opasnosti u Srbiji ili bilo gde u svetu gde je korištena municija sa osiromašenim uranijumom, izjavio je američki ambasador u Beogradu Kajl Skot.

DIREKTORKA OBJEDINJENE NAPLATE: ODBORNICA NIJE DOBILA OTKAZ ZBOG NAJAVE DA NEĆE GLASATI ZA PREDAJU...

Odbornici Jeleni Đorđević nije produžen ugovor o radu u “ Objedinjenoj naplati” jer se vratio radnik sa bolovanja i više nema potrebe za njenim angažovanjem, izjavila je direktorka” ovog javnog komunalnog preduzeća Jelena Stojanović za Medijsku kutiju.

INICIJATIVA “NE DAMO NIŠKI AERODROM“: OTKAZ JELENI ĐORĐEVIĆ JE VRSTA PRITISKA NA ODBORNIKE DA...

Neprodužavanje  ugovora o radu odbornici Jeleni Đorđević u Javno komunalnom preduzeću “ Objedinjena naplata”, nakon što je javno saopštila da će glasati protiv poklanjanja Aerodroma “ Konstantin Veliki” Republici, svojevrsna je vrsta pritiska na odbornike da glasaju kako želi Beograd, a ne po volji građana, saopštila je Inicijativa “ Ne damo niški aerodrom”.

ODBORNICA ĐORĐEVIĆ KOJA JE NAJAVILA DA NEĆE GLASATI ZA USTUPANJE NIŠKOG AERODROMA DRŽAVI DOBILA...

Jelena Đorđević, bivša odbornica Jedinstvene Srbije, koja je 17.aprila javno saopštila da na sledećoj sednici Skupštine grada neće glasati za odluku da se Aerodrom u Nišu besplatno ustupi državi, dobila je otkaz u gradskom javnom preduzeću Objedinjena naplata, saznaje Medijska kutija.

SAGLASNOST VLADE SRBIJE ZA ZAPOSLENJE RADNIKA NIŠKOG AERODROMA NIJE STIGLA NI POSLE 13 DANA...

Direktor Aerodroma „ Konstantin Veliki“ u Nišu Vladica Đurđanović rekao je danas za Medijsku kutiju da saglasnost resorne Vladine Komisije za produženje ugovora o radu za 36 radnika Niškog aerodroma nije stigla ni 13 dana nakon njenog navodnog donošenja.

Komunalna policija dva puta sprečila da veterani i radnici postave šatore u centru Niša

Komunalna policija sprečila je danas dva puta postavljanje šatora ispred Gradske kuće u Nišu od strane ratnih veterana i bivših radnika propalih društvenih preuzeća, koji su na taj način nameravali da radikalizuju protest zbog neisplaćenih ratnih dnevnica i zarada.