ponedeljak, 19.11.2018

MINISTARSTVO ZDRAVLJA: ZDRAVSTVENI RADNICI I APARATI ZA DIJALIZU NISU UZROK EPIDEMIJE HEPATITISA C KOD...

Aparati za dijalizu i zdravstveni radnici nisu uzrok zaraze hepatitisom C 25 pacijenata u Klinici za nefrologiju u Nišu, utvrdila je inspekcija Ministarstva zdravlja.

EVROPSKA ENERGETSKA ZAJEDNICA RAZMATRA ŽALBE VEZANE ZA PROJEKTE MALIH HIDROELEKTRANA U SRBIJI

Sekretarijat Evropske energetske zajednice (EEZ), sa kojom Srbija ima potpisan sporazum o proizvodnji struje iz obnovljivih izvora, saopštio je da razmatra žalbe u vezi sa projektima malih hidroelektrana (MHE) u Srbiji.

PALJEVINA AUTOMOBILA U NIŠU: NADLEŽNI ĆUTE, OPOZICIJA PROZIVA

Policijska uprava i Osnovno javno tužilaštvo u Nišu danas nisu želeli da komentarišu nezvanične informacije da je automobil koji je izgoreo u noći između srede i četvrtka oko 3,50 časova na Bulevaru Nemanjića navodno koristio zamenik načelnika niške Bezbedno-informativne agencije (BIA) Dušan Ćirković, kao i da je reč o namernoj paljevini.

GORELA JOŠ ČETIRI AUTOMOBILA U NIŠU

Tri automobila potpuno su izgorela a jedan je oštećen u požaru koji je noćas oko 3,50 časova izbio na Bulevaru Nemanjića u Nišu, kod Tržnog centra Zona 2, potvrđeno je u Policijskoj upravi Niš.

PETROVIĆ: JUNACI KORAKSOVE KARIKATURE POKUŠAVAJU DA ZASTRAŠE NOVINARE “DANASA” I UTIČU NA NAŠU UREĐIVAČKU...

Glavni urednik dnevnih novina “ Danas” Dragoljub Petrović ocenio je da su napadi i osude predsednika države, Pokrajinske vlade, Ministarstva kulture i čelnika vladajuće SNS zbog karikature na naslovnoj strani lista Danas potpuno neopravdani jer ona ne aludira na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

U NIŠU NAJVIŠE KORUPCIJE U POLITICI I PRAVOSUĐU

Posebno odeljenje za borbu protiv korupcije pri Višem tužilaštvu u Nišu od početka njegovog rada 1. marta do 31. oktobra ove godine preduzimalo je „određene dokazne radnje“ prema 1.186 osoba

ISTRAŽIVANJE: SKORO 43 ODSTO ANKETIRANIH GRAĐANA SMATRA DA JE JUG SRBIJE NEDOVOLJNO VIDLJIV...

Da Radio televizija Srbija(RTS), odnosno javni servis, nedovoljno izveštava o temama izvan Beograda smatra 39,5 odsto anketiranih građana na jugu Srbije, a čak  42,8 odsto njih misli da je jug nedovoljno vidljiv, rezultati su istraživanja „Šta građani juga Srbije za svoj novac dobijaju od RTS-a?”

POVERENIK POKRENUO POSTUPAK NADZORA U MUP-U ZBOG OBJAVLJIVANJA BIOMETRIJSKE FOTOGRAFIJE NA...

Služba Poverenika za slobodan pristup informacijama od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti pokrenula je postupak nadzora u Ministarstvu unutrašnjih poslova(MUP)

ADVOKAT ŽIVADINOVIĆ: DRŽAVA JE ODGOVORNA ZA SKRIVANJE EPIDEMIJE HEPATITISA C

Država je odgovorna što javnost na vreme nije obaveštena o epidemiji hepatitisa C na Klinici za nefrologiju Kliničkog centra(KC) u Nišu

ADVOKATI SE MEĐUSOBNO OPTUŽUJU ZA KRIMINAL I ZLOUPOTREBE U VEZI SA ZASTUPANJEM RATNIH VOJNIH...

Grupa beogradskih advokata najavila je da će Specijalnom tužilaštvu za organizovani kriminal tužiti niškog advokata Srđana Aleksića