More

  DIREKTOR RUKOMETNOG KLUBA: NAPADNUT SAM ZBOG UPOZORENJA DA GRUPA MLADIH „ZAVODI RED“ U ALEKSINCU

  • Nenad Đurić, koga je napala grupa od četvorice napadača, a jedan ga izbo nožem, kaže da je prepoznao napadača I prijavio ga policiji.
  • Đurić veruje da je napadnut jer je krajem jula uputio otvoreno pismo u kojem je upozorio na na sve češće incidente među mladima u Aleksincu.
  • Posle otvorenog pisma otac mladića koji terorišu omladinu me je napao,provocirao I zapretio da će njegovi sinovi da se obračunaju sa mnom-kaže Đurić.
  • Niška policija uhapsila je I.M.(21) iz Aleksinca zbog sumnje da pokušao da ubije Đurića.
  • Đurić je pozvao nadležne da omoguće da Aleksinac postane mesto za bezbedno I bezbrižno odrastanje dece.
  • Ovo mora da bude signal za policiju, tužilaštvo I sudstvo da moraju da sreče agresivno I kriminalno ponašanje mladih , rekla je školski psiholog Maja Mitić.

  Direktor Ženskog rukometnog kluba iz Aleksinca Nenad Đurić (36), koji je izboden nožem 13.septembra uveče kod sportske hale u Aleksincu veruje da je napadnut jer je krajem jula uputio otvoreno pismo u kojem je upozorio na grupu mladića koji “ zavode red” u tom gradu.

  foto: Aleksinačke vesti

  – Žalili su mi se pojedini roditelji da je neki mladić stavljao nož pod grlo devojci jer mu se suprostavila pošto je udario po zadnjici. Takođe, roditelji su se žalili da im ti mladići maltretiraju decu, da im lupaju šamare, otimaju stvari-ispričao je Đurić pojedinim medijima.

  Prema njegovim rečima, kad je otvoreno pismo objavljeno u medijma otac mladića koji terorišu omladinu ga je napao i provocirao.

  -Tada su pojedini Aleksinčani sprečili sukob između nas dvojice. Međutim, on mi je tada zapretio da će njegovi sinovi da se obračunaju sa mnom –objašnjava on.

  Niški policajci uhapsili su Aleksinčanina I.M.(21) zbog sumnje da pokušao da ubije direktora Ženskog rukometnog kluba iz Aleksinca. Određen mu je pritvor do 48 časova.

  Đurić je pozvao predstavnike nadležnih institucija, kao i sve roditelje da se ujedine kako bi  omogućili da Aleksinac postane mesto za bezbedno I bezbrižno odrastanje dece.

  -Istinski ću se boriti da se taj cilj i ostvari jer sam I sam otac jednog deteta. Kao diplomirani strukovni vaspitač najbolje znam koliko je sredina odrastanja važna za razvoj dece-poručio je on u otvorem pismu.

  Đurić je hospitalizovan u Kliničkom centru u Nišu, I trenutno je u stabilnom  stanju.

  Inače, Đurić je u javnosti poznat I kao dugogodišnji MMA borac.


  Školski psiholog:  Signal policiji, tužilaštvu I sudstvu da moraju da spreče agresivno I kriminalno ponašanje mladih

  Školski psiholog Maja Ilić ocenila je da ovo je još jedan signal policiji, tužilaštvu I sudstvu da među mladima moraju da spreče agresivno I kriminalno ponašanje.

  – Scene sa ranjenim direktorom kluba mogu da utiču da se nebezbedno osećaju ne samo igračice tog rukometnog kluba, nego I svi mladi u Aleksincu-rekla je ona.

  Prema njenim rečima, na psihu mladih devojaka, od kojih su neke tinejdžerke, može da utiče takva trauma.

  Užasno je za svakog od nas da vidi krvavog čoveka, a one su videle svog direktora-objasnila je ona.

  POSTAVI KOMENTAR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Slični tekstovi