More

  DIREKTOR RRA JUG BOJAN AVRAMOVIĆ PODNEO OSTAVKU

  • Bojan Avramović je podneo ostavku na sednici Skupštine Regionalne razvojne agencije Jug, koja je sazvana da bi se odlučilo o predlogu za njegovo razrešenje koji su podneli Grad Niš i Biznis inkubator centar u procesu likvidacije, kao neki od osnivača agencije
  • Besmisleno je da ostanem na toj funkciji jer sam se kao direktor RRA potpuno razišao sa Republikom i Gradom po pitanju statusa, poslovnog modela i budućnosti Aerodroma Niš- rekao je Avramović nakon ponošenja ostavke i napuštanja sednice skupštine
  • Skupština RRA Jug je usvojila njegovu ostavku, a odmah potom za novog direktora izabrala Ivana Mihajlovića, koji je do tada bio menadžer za ekonomska pitanja u agenciji.

  foto: m.k.

  Direktor Regionalne razvojne agencije Jug Bojan Avramović podneo je danas ostavku na sednici skupštine te agencije.

  Slupština RRA jug sazvana je da bi se odlučilo o predlogu za njegovo razrešenje sa funkcije koji su podneli Grad Niš i Biznis inkubator centar u procesu likvidacije, kao neki od osnivača agencije.

  Skupština RRA Jug je usvojila njegovu ostavku, a odmah potom za novog direktora izabrala Ivana Mihajlovića, koji je do tada bio menadžer za ekonomska pitanja u Agenciji.

  – Besmisleno je da ostanem na toj funkciji jer sam se kao direktor RRA potpuno razišao sa Republikom i Gradom po pitanju statusa, poslovnog modela i budućnosti Aerodroma Niš, koji je bio jedan od najvažnijih kapitalnih projekata RRA- rekao je Avramović nakon podnošenja ostavke i napuštanja sednice skupštine.

  RRA Jug kroz studije i elaborate uređuje poslovanje niškog aerodroma „Konstantin Veliki“ u redovnom saobraćaju i određuje cene aerodromskih usluga.

  POSTAVI KOMENTAR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Slični tekstovi