More

  Deo ovogodišnjeg Nišvila- bez publike i onlajn

  • Internacionalni džez festival Nišvil, 26. po redu, održaće u najavljenom terminu od 13. do 16. avgusta manji deo svog programa, ali u onlajn formatu i bez prisustva publike, saopštili su organizatori
  • Preostali, najveći deo programa održaće se od 17. do 20. septembra “ako se u narednom periodu popravi epidemiološka situacija i Vlada Srbije dozvoli prisustvo publike uz poštovanje mera socijalne distance”
  • Ukoliko i u septembru bude istovetna epidemiološka situacija kao i sada – celokupan predviđeni program za ovu godinu održaće se od 12. do 15. avgusta sledeće godine
  foto: Nišvil

  Internacionalni džez festival Nišvil (Nišville), 26. po redu, održaće u najavljenom terminu od 13. do 16. avgusta manji deo svog programa, ali u onlajn formatu i bez prisustva publike, saopštili su danas organizatori.

  – Biće izvedeno 20 koncerata pratećeg i glavnog festivalskog programa, kao i pozorišne predstave (Nišville Jazz Teatar), filmske projekcije (Nišville Movie Summit), te likovne performansi i slično. Nažalost, ovi programi biće izvedeni bez prisustva publike, a moći će da se prate preko kompjutera, tableta i smart telefona u „live“ prenosu Nišville televizije- naveli su organizatori Nišvila u obaveštenju.

  Preostali, najveći deo programa održaće se od 17. do 20. septembra 2020. godine “ako se u narednom periodu popravi epidemiološka situacija i Vlada Srbije dozvoli prisustvo publike uz poštovanje mera socijalne distance”. Ukoliko i u septembru bude istovetna epidemiološka situacija – celokupan predviđeni program za ovu godinu održaće se od 12. do 15. avgusta 2021. godine.

  Svi posetioci sa kupljenim kompletima ulaznica “mogu iskoristiti svoje ulaznice u septembru 2020. godine u novozakazanom terminu održavanja festivala, ili ako su sprečeni da prate Nišville 2020, mogu ih iskoristiti u periodu od 12. do 15 avgusta 2021”.

  – Ovo je prvi put posle 25 godina da dolazi do odlaganja Nišvila. Naime, samo je prvi festival odložen sa decembra 1994. godine na januar 1995, zbog restrikcije struje- podsetili su organizatori.

  Nišvil je trebalo da se održi u Niškoj tvrđavi i na drugim lokacijama u gradu od 7. do 16. avgusta, a glavni  program od 13. do 16. avgusta. Organizatori su prethodno saopštavali da su spremni da za festivalsku publiku “obezbede” ne samo socijalnu distancu, zaštitne maske ili merenje temperature, već i testiranje.


  Kako pratiti onlajn programe?

  Svi onlajn programi ovogodišnjeg Nišvila moći će da se prate putem linka http://nisville.com/live/. O sadržaju i lokacijama predviđenog programa za lajv striming realizaciju, predstavnici medija biće naknadno interno obavešteni.


  Povraćaj novca za kupljene karte

  Za sve nedoumice oko eventualnog povraćaja novca za već kupljene ulaznice, molimo Vas da se obratite prodajnoj mreži Ticket Vision na telefon kol centra 0900 11 00 11, ili da pošaljete upit na sledeće e-mail adrese: office@tickets.rs i callcenter@tickets.rs, saopštili su organizatori festivala.

  POSTAVI KOMENTAR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Slični tekstovi