More

  BRANISLAV JOVANOVIĆ: ZAMENIČE GRADONAČELNIKA NIŠA PRIHVATITE TV DUEL DA JAVNOST ČUJE O VAŠEM RADU

  • Odbornik opozicione koalicije „Niš, moj grad“ u Skupštini grada Niša, Branislav Jovanović pozvao je zamenika gradonačelnika Niša Miloša Banđura na TV duel
  • Banđur je tužio Jovanovića za povredu ugleda i časti jer opozicioni odbornik tražio njegovu smenu zbog korupcije
  • Podsetićemo Nišlije na sve oblike korupcije u gradu, u prethodnih osam godina, od kada je Srpska napredna stranka(SNS) došla na vlast, rekao je Jovanović
  • On je dodao da će na TV duelu navesti imovno stanje SNS čelnika, vozni park gradskog rukovodstva, kao i da će građane upoznati sa izbornom krađom na prošlim lokalnim izborima
  • Jovanović je zahtevao da Skupština Niša raspravlja o Banđurovoj smeni, ali je to odbila vladajuća većina, predvođena naprednjacima

  Branislav Jovanović, odbornik opozicione koalicije “ Niš, moj grad” u Skupštini Niša, izjavio je povodom najave zamenika gradonačelnika Niša Miloša Banđura da je podneo privatnu tužbu protiv njega za povredu ugleda i časti, da bi najbolje bilo da stavove ukrste na TV duelu ili okruglom stolu.

  -Neophodno je da vas pred sudom javnosti podsetimo na vaše pogubno delovanje u ovom gradu. Ako vam je draga istina, prihvatite ovu civilizacijsku tekovinu, a građani neka uporede ko je u pravu.  Ako ste čovek od morala, ugleda i integriteta,  izađite iz „bunkera“, suočite se sa istinom, nećete valjda biti kukavica i pobeći sa „megdana”-rekao je Jovanović, koji je predsednik inicijativnog odbora Stranke slobode i pravde u Nišu.

  foto: Danas

  On je najavio  da će podsetiti Nišlije na sve oblike korupcije u gradu, u prethodnih osam godina, od kada je Srpska napredna stranka(SNS) došla na vlast, ako zamenik gradonačelnika prihvati njegov poziv.

  -Navešćemo imovno stanje njihovih čelnika, govorićemo o voznom parku gradskog rukovodstva i upoznaćemo ih sa izbornom krađom, koja se desila na prošlim lokalnim izborima. Ukazaćemo na nesposobnu i jalovu vlast koja je u Nišu prisutna već osam godina,  na medijski mrak nezabeležen u istoriji  grada, kao i na to da je u vreme ove lokalne vlasti najmanje para iz budžeta Grada otišlo za izgradnju i lokalni  razvoj, rekao je Jovanović.

  Opozicioni odbornik je dodao da će se po četvrti put naći na sudu od kad je naprednjačka vlast „usrećila“ Nišlije.

  – Nikada vi i vaši saborci niste bili u pravu što se tiče tužbi protiv mene, jer na vašu žalost ni za prebrzu vožnju nikada nisam kažnjen. Naravno da prihvatam sve moguće poligrafe, ali sud građana je ipak  najvažniji- konstatovao je Jovanović.


  SKUPŠTINA NIŠA ODBILA DA RASPRAVLJA O BANĐUROVOJ SMENI

  Branislav Jovanović  optužio je Miloša  Banđura da je odgovoran za štelovanje tendera u niškom javnom sektoru, malverzacije sa bojom za puteve u “Parking servisu, ali i sporne nabavke službenih kola, i zatražio  njegovu smenu.

  On je uputio zahtev da se predlogom Banđurove smene dopuni dnevni red sednice Skupštine prošlog četvrtka, ali je vladajuća većina, predvođena SNS, to odbila.

  POSTAVI KOMENTAR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Slični tekstovi