More

  Bivši gradonačelnik Niša i direktor DIN-a želi da gradi fabriku duvana u Leskovcu

  • Smiljko Kostić želi da gradi fabriku duvana u Leskovcu, rekao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović
  • Kostić je izneo zahteve koje bi parcela za izgradnju fabrike trebala da ispuni, nakon čega su zaposleni u Gradskoj upravi, pristupili tražnji odgovarajuće lokacije, kazao je Cvetanović
  • Interesovanje Kostića za ulaganje u Leskovcu proisteklo je iz činjenice da naš grad ima povoljnu poslovnu klimu i da je razvoj malih i srednjih preduzeća, kao i velikih kompanija evident, rekao je on

  Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović izjavio je da je razgovarao  sa Smiljkom Kostićem, nekadašnjim direktorom Duvanske industrije Niš (DIN) i gradonačelnikom tog grada, jer je  Kostić izrazio želju da u Leskovcu izgradi fabriku za proizvodnju duvana.

  -Kostić je izneo zahteve koje bi parcela za izgradnju fabrike trebala da ispuni, nakon čega su zaposleni u Gradskoj upravi, pristupili tražnji odgovarajuće lokacije-rekao je Cvetanović.

  Prema njegovim rečima, interesovanje Kostića za ulaganje u Leskovcu proisteklo je iz činjenice da “ovaj grad ima povoljnu poslovnu klimu i da je razvoj malih i srednjih preduzeća, kao i velikih kompanija evidentan”.

  Kostić  je bio generalni direktor DIN-a u periodu od 1984. do februara 1998. godinine, i gradonačelnik Niša od 2004. do 2008. godine.

  Bio je i jedan od šestorice političara SPS iz Niša koji su bili  narodni poslanici u prvom sazivu Narone skupštine, koji je izabran na parlamentarnim izborima u Srbiji 1991. godine.

  POSTAVI KOMENTAR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Slični tekstovi