More

  Avioni iz Niša ponovo lete ka Malti, uskoro i za Cirih

  • Danas je Rajaner obnovio svoje letove na Niškom aerodromu, gde je sleteo prvi avion sa Malte
  • Ova avio-kompanije je najavila da tokom jula obnoviti i letove ka Bergamu i Beču, i da će uvesti novu liniju ka grčkom ostrvu Krf
  • Avio-kompanija Svis iz Švajcarske će 5. jula obnoviti letova sa “ Konstantina Velikog” do Ciriha
  Foto: sajt Aerodroma „Konstantin Veliki“ u Nišu

  Irska niskotarifna kompanija Rajaner obnobila je danas letova sa Aerodroma “ Konstantin Veliki” iz Niša ka Malti.

  Jutros je na Niški aerodrom sleteo avion Boing 737-800 sa Malte, a na liniji Niš-Malta avioni će leteti dva puta sedmično, ponedeljkom i petkom.

  Rajaner je prethodno najavila da će u toku jula obnoviti i letove ka Bergamu i Beču, i da će uvesti novu liniju ka grčkom ostrvu Krf. Ova niskobudžetni avio-prevoznik zbog pandemije koronavirusa nije leteo iz Niša skoro 15 mesesi. Izuzetak je bio avgust prošle godine kad su bili obnovljeni letovi ka Berlinu.

  Avio-kompanija Svis iz Švajcarske će 5. jula obnoviti letova sa “ Konstantina Velikog” do Ciriha. Avioni na liniji Niš-Cirih će saobraćati dva puta u toku sedmice, ponedljkom i petkom. Svis je saopštio da će putnike do Ciriha prevoziti avioni Airbus A220-100 sa 125 i A220-300 sa 145 putničkih mesta.

  -Na vraćanje linije uticalo poboljšanje pandemijske situacije, sve veći procenat vakcinisanih u obe zemlje, kao i popuštanja restriktivnih mera putovanja između Srbije i Švajcarske-navela je ova švajcarska avio-kompanija.

  POSTAVI KOMENTAR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Slični tekstovi