More

  AMAZONKE

  foto: privatna arhiva

  Članice Srpske napredne stranke, poput hrabrih ratnica Amazonki, stale su nedavno na ulaz Skupštine grada Beograda da je odbrane od neprijateljskih ratnika iz opozicionih partija. U istoriji će ostati zapisano da su naprednjačke heroine tu bitku dobile, sprečivši  „siledžije“ iz Saveza za Srbiju da ostvare svoje namere.

  Hrabre braniteljke bile su odlučne da opoziciona noga ne kroči u Skupštinu i da “ni po koju cenu”, verovatno uključujući i borbu “do poslednje kapi krvi”, ne dozvole predstavnicima Saveza za Srbiju da- na pisarnici  predaju papir sa svojim zahtevima.

  Kao u lošem trećerazrednom holivudskom filmu Amazonke iz SNS su se uhvatile za ruke, vrištale,  vređale i gurale protivnike. Pojedine braniteljke su odglumile padanje u nesvest na bojnom polju ispred Skupštine.

  I dok je trajao ovaj igrokaz, zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić je u holu te iste skupštine noršalantno kuckao poruke na mobilnom telefonu. Ni njemu, ni velikom broju muškaraca, među kojima je bilo i skupštinsko obezbeđenje, nije padalo napamet da pomognu svojim koleginicama.

  Uostalom,  Amazonke su to- mislio je Vesić- zašto bi njima trebala pomoć? Za tili čas će one da srede fašiste.

  Hrabre naprednjakinje lično je pohvalio i „njihov“ predsednik države Srbije, Aleksandar Vučić.

  -Damama veliko hvala što su svojom hrabrošću pokazale da imamo snage da se izborimo sa fašizmom- rekao je.

  Elem, Vučić  ne misli, i nikada nije mislio, da je predsednik građana koji su članovi opozicionih partija ili podržavaju opoziciju. Gde piše da sam ja predsednik svih građana?, upitao je jednom novinare.

  Eto,  i predsednik je shvatio da mu za odbranu od opozicije nije potrebna pomoć nekakvih muškaraca iz SNS-a.

  Ima on ešalone neustrašivih Amazonki.

  (Autorka je odgovorna urednica Medijske kutije)

  POSTAVI KOMENTAR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Slični tekstovi